"Våldtagen" Av En Bong Maskin?!

Så det är så det känns att bli "våldtagen" av bong maskinen i köket på siggesta?!
HERREGUD!

Visst har man vart med om mycket att göra, och att sitta i skiten (såattsäga), men aldrig på detta sätt...

Dock så var det så mycket mer änn bara mat som förstörde idag. När saker och ting i restaurangen inte fungerar så fungerar inte köket, och precis tvärtom... Det måste bli ändring och ORDNING snarast...

Förr allas vår skull!

Tills vidare barn...

Älskar Du Jane!

Det Är Först Då...

Det är inte förns det är borta man verkligen saknar det!
Fast så dramatiskt är det inte.. Bara en tanke då jag insåg idag att man inte är ensam så ofta numera.
Jag menar ändå detta som något positiv. Jag älskar Jane över allt på denna jord, och skulle aldrig göra något för att förstöra detta, men man får aldrig glömma hur viktigt det är men sin egna tid!

Men det är inte förns jag då sitter i denna "tomma" lägenhet, som jag inser vad man saknar sällskapet. Visst har jag katterna, men de springer ute och ränner och ger inte ens hälften så mycket sällskap som Jane gör.

But i´ll be alright. I´ll always will...

Annars tågar man på som vanligt. Jobbet springer iväg och snart är det Juli månad. Dock så har jag ännu en långpanna imorgon (söndag), och sedan en trevlig liten vecka med kvällsarbete måndag - fredag... Det suger visserligen, men det är nästintill de sista kvällarna jag har fram tills augusti ut!
Skägga på, skägga på!

Körningen tänkte jag skriva lite om oxå, men jag sparar det tills det finns lite mer att säga ;)

Nu vankas det sängdags! Sov gott barn...

Älskar Du Jane!!!

Klara, Färdiga, KÖR!!!

Såsom min bättra hälft så hjärtligt formulerade sig på sin blogg, (läs hennes rubrik), så börjar det dra ihop sig för mig att ge mig ut på vägarna och börja övningsköra igen. Dock så struntar vi i nära och kära denna gång, och ger oss raka spåret in på körskolelärarnas tankar och läraosätt. Bättre tror jag, dyrare anser många.

Visserligen, men ska det göras så kan det lika göras på rätt sätt. Det är inte teorin som skrämmer mig direkt. Det är körning och alla dess prövningar som kommer sätta sig i huvudet.
Alla moment som utförs.
Samtidigt som du ska hålla reda på dina fötter befinner sig så ska du hela tiden hålla ögonen i backspegel, sidospeglar, hastigheten, vart på vägen bilen befinner sig samt vart alla ANDRA bilar befinner sig.
Redan nu låter det alltför mycket för min del. Men inte fan ska jag låta något hindra mig nu. Inte när jag väl fått arslet ur vagnen på nytt och orkat ta syntest och skickat in papprena... Im already halfway!!!

Annars har jobbet vart förvånadsvärt enkelt so far... Kanske inte ska predika guld och gröna skogar, men man måste juh börja någonstans! Har iaf fått framfört till mig, att det går bra och att man är imponerad... Man tackar man tackar!!!

Men nu är det sovdags. Kl ringer trots allt 06:30...

Sov så gott barn!

Älskar Du Jane!!!

It´s been a While!

Nu var det bra länge sedan jag skrev sist. Men varför skriva när man ändå inte känner suget lixom...

Läste en tidningslöpsedel idag om ,"Så tjänar de pengar på sin bloggar".
Visst skulle det sitta fint med en liten extra peng då och då bara genom att skriva lite skit på internet, men då ska du oxå ha något intressant att skriva om.

Hur tjänar de då pengar? Genom att lansera skvaller och tips och trix om diverse produkter som senare resulterar i sponsring! Vem skulle inte kunna göra det då?!
Jag skulle kunna skriva bra mycket om t.ex. mitt Xbox. Eller varför inte nya mobilen? Men hur får man då tillverkare och sponsorer att upptäcka en? Genom att maila en text om det man skriver? Eller hoppas man bara på att de råkar halka in på ens sida? Kul vore det ändå.
Får man bara en liten morot så skulle jag garanterat skriva det folk ber mig om.. ;) Alla kan köpas till rätt pris!!! Annars är det ganska lugnt.

Har kommit bra in i köket och tycker det fungerar bra på de punkter jag var rädd för..
Kul att jobba bra ihop med köksmästaren.. Det stärker ens självförtroende kan jag säga. Jag vet nu att jag är en duktig kock, och dessutom bra under både stress och lugna dagar..
Får se hur lång tid det tar innan man hamnar på golvet igen bara ;)

Tills vidare barn..

Älskar Du Jane!

Back Home!

Att man inte var lite smartare när man väl började packa ner saker innan resan. Om man åtminstonde märkt påsar med vad som fanns i dem, så hade allt vart så mycket lättare just nu.
Men det blir till att kavla upp armarna och stapla upp de tio trapporna det finns upp till vinden och hämta ner de saker vi behöver...

Annars är det mesta ganska lugnt för stunden. Jane är på ridlektion och jag passade på att fortsätta med de saker jag påbörjat. Och kanske hjälpa henne lite innan hon kommer hem.

Imorgon dock händer det grejjer :D Egentligen inte så stort, men jag går in i köket och påbörjar den tjänsten imorgon kl 08:20...
Vi får se hur länge det pågår, men jag skulle tro att det iaf blir runt september... Allting beror på vad som sker runtomkring. Finns det annat, löner, ledigeheter, semester osv. Mycket som kommer ske helt enkelt.. Men wish me luck so far iaf...

Älskar du massor Jane!!!